ευχαριστoύμε για την είσοδο σας

ευχαριστούμε για την είσοδο σας..διαβάστε τα άρθρα μας,γίνετε μέλος στο blog μας,σχολιάστε και προτείνετε το blog σε γνωστούς και φίλους σας..!!
have a nice time...!!! :)

Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2010

Κώστας Ιωάννου

Μας ήρθε και δημοσιεύουμε αυτούσιο κείμενο του υποψηφίου προέδρου της ΟΝΝΕΔ Κώστα Ιωάννου. Το μπλογκ μας διατίθεται να δημοσιεύσει κείμενα, θέσεις και απόψεις οποιουδήποτε υποψηφίου μας το ζητήσει ώστε να εκφραστούν όλες οι απόψεις.

Έτοιμος είναι ο διαδικτυακός τόπος του υποψηφίου προέδρου της ΟΝΝΕΔ Κώστα Ιωάννου. Στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.k-ioannou.gr μπορούν οι πάντες να διαβάσουν το βιογραφικό του Κώστα Ιωάννου, την αίτηση υποψηφιότητας στην Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή, , ένα πρώτο πολιτικό κείμενο – αρθρογραφία  που αφορά έξι θέσεις για την ΟΝΝΕΔ και το πρώτο βίντεο, το οποίο δίνει το στίγμα της υποψηφιότητας. Με το σύνθημα «Μελετάμε το παρόν και χτίζουμε το μέλλον» ο Κώστας Ιωάννου παρουσιάζει σύγχρονα και όπως αρμόζει σε μία νεολαία ευρωπαϊκού κόμματος εξουσίας, τις απόψεις και το όραμα του για την ΟΝΝΕΔ του μέλλοντος. Μέσα από το www.k-ioannou.gr έχει ήδη ξεκινήσει διάλογος νέων, οι οποίοι καταθέτουν προτάσεις. Αν και η ιδεολογική πλατφόρμα παρουσιάζεται συνοπτικά και στο βίντεο που υπάρχει, οι θέσεις και οι προτάσεις των νέων θα επεξεργαστούν και θα παρουσιαστούν από τον Κώστα Ιωάννου στα θεσμικά όργανα της ΟΝΝΕΔ. 


Ο υποψήφιος πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Κώστας Ιωάννου είναι ο πρώτος που παρουσίασε την υποψηφιότητα του μέσα από ένα ιδεολογικό προφίλ θέσεων και απόψεων. Υποστηρίζοντας τη διαφάνεια και τονίζοντας ότι «όλα θα πρέπει να είναι στο φως» ξεκινά την επαφή του με την νεολαία όλης της χώρας, μέσω του διαδικτύου εκεί που δεν κρύβεται τίποτα. Ο Κώστας Ιωάννου δεν υιοθετεί αντιλήψεις και συμπεριφορές που πληγώνουν την ΟΝΝΕΔ και τους νέους γενικότερα, έτσι όπως αυτές εμφανίζονται σε διάφορα sites και blogs, όπου  θίγονται οι άλλοι υποψήφιοι πρόεδροι. Είναι υπέρμαχος του θετικού λόγου των προτάσεων και της σκληρής δουλειάς. Η διαδρομή του στα Τοπικά Συμβούλια Νεολαίας, έχει να επιδείξει μόνο θετικό, παραγωγικό έργο. Εξάλλου τα Το.Συ.Ν. είναι η μεγάλη δύναμη πυρός του Κώστα Ιωάννου, αφού από όλη την Ελλάδα υπάρχει μεγάλο ρεύμα υποστήριξης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου