ευχαριστoύμε για την είσοδο σας

ευχαριστούμε για την είσοδο σας..διαβάστε τα άρθρα μας,γίνετε μέλος στο blog μας,σχολιάστε και προτείνετε το blog σε γνωστούς και φίλους σας..!!
have a nice time...!!! :)

Τρίτη 2 Μαρτίου 2010

Δημοσκόπηση για το πολιτικό σκηνικό της Ελλάδας...

   Η διαφορά των 11,4% μονάδων μεταξύ των δύο κομμάτων εξουσίας δίνει τη δυνατότητα στην κυβέρνηση να προχωρήσει στις επιλογές της...!!Ο Γιώργος Παπανδρέου και η κυ-
βέρνηση του ΠΑΣΟΚ δεν..........απειλούνται,δεν πιέζονται και δεν αισθάνονται την ανάσα της αντιπολίτευσης
.
Ο κόσμος παρέχει ακόμη τη δυνατότητα στον πρωθυπουργό να κινείται χωρίς το άγχος του πολιτικού κόστους. Πέντε μήνες μετά τις βουλευτικές εκλογές, το ΠΑΣΟΚ συγκεντρώνει το 33,9% των ψήφων, έναντι 22,5% της Νέας Δημοκρατίας, με την αδιευκρίνιστη ψήφο να ανέρχεται στο 24%.
    Η διαφορά των 11,4% μονάδων μεταξύ των δύο κομμάτων εξουσίας -και μάλιστα χωρίς την αναγωγή της αδιευκρίνιστης ψήφου- δίνει άνεση στην κυβέρνηση. Στην τρίτη θέση το ΚΚΕ με 6,4%, ακολουθεί ο ΛΑΟΣ με 5,5% και ο ΣΥΡΙΖΑ με 3,7%, που σημαίνει ότι και τα τρία αυτά κόμματα διατηρούν τη δυναμική τους.Καταλληλότερος πρωθυπουργός θεωρείται ο Γιώργος Παπανδρέου με ποσοστό 44,4%, προηγούμενος κατά 14,6% του Αντώνη Σαμαρά που συγκεντρώνει την προτίμηση του 29,8% των πολιτών. Αξιοσημείωτο είναι το 23,4% που δηλώνει «κανένας», αρνούμενο προφανώς το δίλημμα....




ΔΗΛΑΔΗ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΠΟΥ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΟΤΙ Η Ν.Δ. ΕΙΝΑΙ ΚΟΛΛΗΜΕΝΗ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ ΑΚΟΜΑ...ΠΑΡ'ΟΛΟ ΤΟ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΚΛΙΜΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΥΣΑΝΑΣΧΕΤΙΣΗ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΕΘΝΩΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ....!!




Πηγή:MRB για την REAL NEWS την Κυριακή(28/2/10)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου