ευχαριστoύμε για την είσοδο σας

ευχαριστούμε για την είσοδο σας..διαβάστε τα άρθρα μας,γίνετε μέλος στο blog μας,σχολιάστε και προτείνετε το blog σε γνωστούς και φίλους σας..!!
have a nice time...!!! :)

Σάββατο 13 Μαρτίου 2010

Συνέντευξη Καρατζαφέρη...Μιλάει για Σαμαρά-Καραμανλή...


      Συνέντευξη στην «Ημερησία του Σαββάτου» παραχώρησε ο πρόεδρος του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού, και από τις απαντήσεις του βγαίνουν δυο ειδήσεις. Πρώτον, επαναλαμβάνει την πρότασή του στη Νέα Δημοκρατία για συνεργασία των δυο κομμάτων στις εκλογές για την Τοπική Αυτοδιοίκηση, εκτιμώντας ότι...........σε διαφορετική περίπτωση η Ελλάδα θα βαφτεί πράσινη. Ακόμη, αποκαλύπτει ότι σε συζήτηση που είχε με τον Κώστα Καραμανλή πριν από περίπου ένα χρόνο, του είχε προβλέψει ότι «θα κρύβεται από τον κόσμο, λόγω των πεπραγμένων της Κυβέρνησής του.
     Αυστηρή κριτική στον πρόεδρο της Ν.Δ. Α. Σαμαρά ασκεί σε συνέντευξη του, στην «Ημερησία του Σαββάτου» ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. Γιώργος Καρατζαφέρης. Ούτε λίγο, ούτε πολύ λέει ότι ο Σαμαράς δεν έχει τις δυνατότητες για να «τρέξει» το μαγαζί της Ν.Δ. «Έχω την αίσθηση ότι ο κ. Σαμαράς δεν έχει την δυνατότητα. Ο Αντ. Σαμαράς, ο Στέφανος Μάνος και άλλοι δοκιμάστηκαν σε LADA και δεν τα κατάφεραν. Οπότε η απαίτηση να οδηγήσουν «τριαξονικό» και μάλιστα σε λασπώδη ανήφορο είναι μάλλον εξωπραγματική. Αυτή τη στιγμή ο Α. Σαμαράς κάνει ένα μεγάλο λάθος. Προσπαθεί να διοικήσει τη Ν.Δ. με λογική «Πολιτικής Άνοιξης»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου