ευχαριστoύμε για την είσοδο σας

ευχαριστούμε για την είσοδο σας..διαβάστε τα άρθρα μας,γίνετε μέλος στο blog μας,σχολιάστε και προτείνετε το blog σε γνωστούς και φίλους σας..!!
have a nice time...!!! :)

Τετάρτη 3 Μαρτίου 2010

Επέιγουσα ανάγκη: Χρειαζόμαστε μία Αγγελική Νικολούλη άμεσα!

Είμαι στο σπίτι, τρώω τις μπουνιές την μία μετά την άλλη από τις αποφάσεις τις κυβέρνησης. Τις, "μονόπαντες", ρυθμίσεις για την σωτηρία της οικονομίας. Ακούω δηλώσεις ενάντια στο ντόπινγκ, διαβάζω για το οικονομικό σοκ της μετάβαση της Ρωσίας και των άλλων κομμουνιστικών χωρών στον σύγχρονο καπιταλισμό... Αναρωτιέμαι που είναι το τέλος; Γιατί κανείς δεν μιλάει γι` αυτό;

Όλα τα μέτρα που πήρε η κυβέρνηση στοχεύουν στην καλυτέρευση, έστω και κατ` ευφημισμό, της ελληνικής οικονομίας. Πλήθος οικονομικών όρων ακατανόητων στο μέσο Έλληνα και μία αδιάκοπη τρομοκρατία για το μέλλον της οικονομίας, τα ζοφερά χρόνια που έρχονται αν δεν υποταχθούμε, αν δεν σκύψουμε το κεφάλι, αν δεν απωλέσουμε οικειοθελώς όσα δικαιώματα, αν δεν απαρνηθούμε δηλαδή,  έχουν δοθεί τόσα χρόνια και δεν μπόρεσε να μας καταργήσει ο Σημίτης, αλλά καμία κουβέντα για όσα θα περιμένουμε, για καλές μέρες, ή για κάποιες καλύτερες προοπτικές αντιθέτως μέχρι και μείωση συντάξεων από το 2018... Και ακόμα χειρότερα η κυβέρνηση μας βγάζει ειρωνικά τη γλώσσα, κοροϊδεύοντάς μας ασύστολα με μία ατιμωρησία που περιβάλλει τον κάθε υπαίτιο, που το μόνο ενδιαφέρον της είναι να βγάλει "κακιά" την διακυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας. Μία ατιμωρησία που περιβάλλει μεγαλο-εργολάβους με υπερτιμήσεις δημοσίων έργων, μεγαλοπρομηθευτές και εμπόρους όπλων. Με αρνητική στάση στο να μειώσει τις εξοπλιστικές δαπάνες, να μειώσει τις δαπάνες από τα άχρηστα στρατόπεδα που ικανοποιούν μόνο τα συμφέροντα των ντόπιων στρατιωτικών. Με αρνητική στάση να συγκρουστεί, να βάλει το μαχαίρι στο κόκκαλο, να κόψει επιδόματα που ξεπερνάνε κατά πολύ το βασικό μισθό! Κόβει στους πολίτες τον 14 μισθό, εμμέσως με μειώσεις, αλλά ούτε κουβέντα για τους, παρανόμως διορισθέντες και μισθολογικά ευνοημένους με 16 μισθούς, υπαλλήλους του Μεγάρου Μαξίμου και του Ελληνικού Κοινοβουλίου....
Ας δείξει επιτέλους υπευθυνότητα η κυβέρνηση και ας μην κοιτάζει μόνο βραχυπρόσθεσμα. Ας δείξει στον ελληνικό λαό ότι έχει πρόγραμμα και δεν είναι έρμαιο των εκάστοτε "αφεντικών" της. Ας μας ανακοινώσει ότι έχει στόχους και ότι αν τα μέτρα εφαρμοστούν πότε θα μπορέσουμε να αποδράσουμε από αυτή τη στενωπό. Γιατί κανένας αθλητής δεν τρέχει χωρίς να προσδοκά το κόψιμο του νήματος. Γιατί κανένας δεν τρέχει χωρίς έστω το ψυχολογικό ντοπάρισμα της πολυπόθητης νίκης.

 ΥΣ: Και όλα αυτά τα κάνουμε, όχι με σκοπό η κυβέρνηση να μας βγάλει από την κρίση αλλά να δανειστούμε με καλύτερους όρους!!! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου