ευχαριστoύμε για την είσοδο σας

ευχαριστούμε για την είσοδο σας..διαβάστε τα άρθρα μας,γίνετε μέλος στο blog μας,σχολιάστε και προτείνετε το blog σε γνωστούς και φίλους σας..!!
have a nice time...!!! :)

Τρίτη 20 Απριλίου 2010

Πρόεδρος ΟΝΝΕΔ ο Παπαμιμίκος..!!


Οι εκλογές ΟΝΝΕΔ πραγματοποιήθηκαν επιτυχώς χωρίς ουσιαστικά προβλήματα!!42.000 νέοι άνθρωποι ψήφισαν και ανέδειξαν Πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ τοv Α.Παπαμιμίκο με ποσοστό 56,2 έναντι 43,8 του Κ.Χατζή ο οποίος ήταν ο εκλεκτός του Σαμαρά και της Ρηγίλλης και ας μην το αναφέρει κανείς...!Μην ξεχνάμε προεκλογικά των εσωκομματικών σε ποιανού το γραφείο είχε κατασκηνώσει ο κ.Χατζής,τους βουλευτες που είχε για υποστηρικτές(Μαρκόπουλο και ΣΙΑ)και ας αφήσουμε το γνωστό Φίμοτρο και τον κ.Παπαγιάννη να χρεώνει τον Χατζή στην Ντόρα(από που το βγάζει αυτο το συμπέρασμα...αμφιβάλλω αν θα ξέρει και ο ίδιος...)

Σημασία έχει οτι η ΟΝΝΕΔ έκλεξε ένα φιλελεύθερο κεντροδεξιό πρόεδρο και όχι έναν δέξιο όπως είναι ο Χατζής παρ'ολο το σχέδιο νοθείας που είχε σκάσει παραμόνη εκλογών(κατά τα άλλα η Ρηγίλλης ήταν "ουδέτερη")και που ο Δασκάλακης με τον Ζαγορίτη δεν ανακοίνωναν τα αποτελέσματα της Θεσσαλονίκης..!!Με λίγα λόγια η ΟΝΝΕΔ ξεκινάει ανοιχτή πλέον για μεγαλύτερες νίκες και πολιτικές αναδείξεις..και καλό θα ήταν να κάνει το ίδιο και η Ρηγιλλής και να μιμιθεί την νεολαία και να αφήσει το στενόμυαλο πρόγραμμα της γιατί είδε τι πήρε στην εκλογή ΟΝΝΕΔ που ανακατεύτηκε...και ακολουθούν Συνέδριο και Δημοτικές......!!!!

Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι από την Δευτέρα 19 Απριλίου 2010 υπάρχουν διαθέσιμα τα αποτελέσματα του 100% των εκλογών της ΟΝΝΕΔ. Τα αποτελέσματα των εκλογών για την ανάδειξη του κ. Σαμαρά ως προέδρου της ΝΔ είναι ακόμα στο 99% !!! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου