ευχαριστoύμε για την είσοδο σας

ευχαριστούμε για την είσοδο σας..διαβάστε τα άρθρα μας,γίνετε μέλος στο blog μας,σχολιάστε και προτείνετε το blog σε γνωστούς και φίλους σας..!!
have a nice time...!!! :)

Κυριακή 9 Μαΐου 2010

Ψευτοεπαναστάτες..η ΜΟΝΗ λύση είναι ο ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ...!!


"Σκοτώνει με 45 .
τότε είναι επαναστάτης !!!

Κλέβει τράπεζα ( ένα μεγάλος μέρος πάνε για ιδίων όφελος , σπίτι , αυτοκίνητο κλπ ) τα άλλα για επένδυση σε νέα οπλικά συστήματα .
τότε κάνει απαλλοτρίωση !!!

Έκρηξη βόμβας που έχει ως αποτέλεσμα τον...

θανάσιμο τραυματισμό 15 χρόνου Αφγανού .
τότε είναι παράπλευρες απώλειες !!!

Ρίψη βόμβας μολότοφ στην μοναδική είσοδο της τράπεζας προκαλώντας τον θάνατο 3 υπαλλήλων .
τότε Φταίει η τράπεζα που δεν είχε προστατευτικά κάγκελα !!!

Άεργος από άποψη , με λεφτά του μπαμπά.
τότε είναι ιδεολόγος !!!

Πανεπιστημιακός που δεν ασχολείται με την επιστήμη του , αλλά με..........το πόσα μέτρα πεζοδρόμιου είναι άσυλο ( με κρατική επιχορήγηση) .
τότε είναι πνευματικός ταγός !!!

Καταστροφή δημόσιας περιουσίας .
τότε είναι Μαγκιά !!!

Συνδικαλιστής που προκαλεί απεργία για κομματικό όφελος.
τότε είναι αγωνιστής !!!

(Αυτά εμείς οι Έλληνες τα πιστεύουμε σε ποσοστό περίπου 65% - Στην Ευρώπη που μας δίνει δανεικά δεν τα πιστεύει κανένας αυτά ; Για δέστε την σύνθεση του Ευρωπαϊκού κοινοβουλίου ; Αλλά καλύτερα , για μάθετε για τις απόψεις των Ευρωπαίων σοσιαλιστών για τα παραπάνω φαινόμενα της Ελληνικής ιδεοληψίας).

Ξέρω κουτόφραγκοι είναι ; ναι και Αμερικανάκια;. Ο ρε εσύ ο γίγαντας ο ιδεολόγος για γλείψε λιγάκι για κανένα δανεικό τώρα και για πε μας τι παράγεις εκτός από αμπελοφιλοσοφίες και άσυλο σε αυτόν τον πλανήτη; Για ψάξε τριγύρω σου για κάτι Ελληνικό ( και το σώβρακο που φοράς εισαγόμενο είναι !!! ).

Ναι θα πεις , φταίνε οι κακοί ξένοι που μας εκμεταλλεύονται (έχουμε ρημάξει στις πολυεθνικές που πίνουν το αίμα του κοσμάκη ) . Για δες όμως ρε μάγκα που υπάρχουν και μικρότερα κράτη από την Ελλάδα που παράγουν και ζουν καλυτέρα ( είναι καπιταλιστικά κράτη όμως ; κάποια από τα οποία μάλιστα έγιναν πρόσφατος καπιταλιστικά πχ. Σλοβενία, Σλοβακία; εκεί γιατί δεν του το πίνουν ;) .
Αν βλέπεις παντού κακούς που σε κυνηγάνε εσένα τον καλό , όμορφο , δυνατό , δίκαιο , μορφωμένο , νέο , για ψάξτε και λίγο στα παιδικά σου χρόνια , υπάρχουν επιστήμονες που ειδικεύονται σε φοβίες και ψυχολογικά τραύματα.

Όταν και αν φύγουμε από την παραπάνω ιδεοληψία την οποία έχουμε σαν λαός και αρχίσουμε να παράγουμε ( αρκετά ζήσαμε με πακέτα Ντελόρ και τα Μ.Ο.Π. ) ώστε να εξάγουμε περισσότερα από ότι εισάγουμε για να έχει κέρδος το ταμείο μας .

Όταν έχουμε πανεπιστήμια που τα χαρακτηρίζει η καινοτομία ή έρευνα ή σύνδεση τους με την αγορά εργασίας ( Ναι σαν και αυτά που σπουδάζουν (στην Αγγλία) όλοι οι «προοδευτικοί-μαρξιστές» μας άρχοντες ΠΑΣΟΚ ; ΣΥΡΙΖΑ , όπως και αυτό που εμπιστεύεται η κυρία Σοσιαλίστρια Διαμαντοπούλου για τον κανακάρη της).
Όταν δεν θα δουλεύουν 2-3 φιλότιμοι κυρίως στον ιδιωτικό τομέα , για να ζουν 10;15 κοπρόσκυλα (πολιτικοί ; βολεμένοι ; συνδικαλιστές- δημοσιογράφοι ; πανεπιστημιακοί κλπ) σε βάρος τους.

Όταν τα Ελληνικά πανεπιστήμια δεν θα είναι φυτώριο κομματαρχών και αναρχοαυτόνομων αλλά επιστημόνων .
Όταν στα Ελληνικά πανεπιστήμια στο πρόγραμμα σπουδών το 2010 δεν θα έχουν , μάθημα με τίτλο Μαρξιστική περιφερική πολιτική. (Άντε να βρεις δουλεία στην πραγματική αγορά εργασίας με τέτοια κατάρτιση , αν δεν σε βολέψει ο τοπικός κομματάρχης σου ).

Τότε ίσως καταλάβουμε πως η Αγγλία , Γαλλία , Ιταλία , Γερμανία , Βέλγιο , Ολλανδία κλπ από το 1600 περίπου έχουν καπιταλισμό ( Και δεν φαίνονται διαθεμένες να το αλλάξουν σε κάτι άλλο; Στο Google earth υπάρχει το street view , για πάρε μάτι , τι υποδομές έχουν οι παλιό-καπιταλιστές ) . Οι χώρες που δοκίμασαν τον σοσιαλισμό-κουμμουνισμό απέτυχαν παταγωδώς και δοκιμάζουν τον καπιταλισμό από το 1989 αν δεν το έμαθες ( αν βλέπεις 902 σίγουρα είσαι ακόμα στο Β΄ παγκόσμιο πόλεμο ) . Δεν άντεξαν ούτε 80 χρονιά το σύστημα αυτό ( 1917-1989).

Άσε που πέρασε και από τέσσερις φάσεις μέχρι να ανακαλύψουν πως με καπιταλισμό μπορείς να γίνεις και υπερδύναμη ( Κίνα ; το 1964 επί ΜΑΟ οι Κινέζοι παραλίγο θα πέθαιναν από ασιτία - youtube στα αγγλικά και θα δεις ).

Ξέρω δεν αντέχεις να ακούς και να διαβάζεις για καπιταλισμό , άλλωστε 30 χρόνια έτσι σε μάθανε .
Καλά να πάθεις ;. Τα δανικά που παίρνουμε από την Ευρώπη (από το 1980) κόπηκαν πλέον. Οι Γερμανοί μας έμαθαν ; δεν θα ξανά ταΐσουν χαραμοφάηδες σαν εμάς !!! Δεν παράγεις ; Τότε δεν τρως και πεινάς βρίσκοντας και ένα άλλοθι με δράκους και τέρατα που σε καταδυναστεύουν ;."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου