ευχαριστoύμε για την είσοδο σας

ευχαριστούμε για την είσοδο σας..διαβάστε τα άρθρα μας,γίνετε μέλος στο blog μας,σχολιάστε και προτείνετε το blog σε γνωστούς και φίλους σας..!!
have a nice time...!!! :)

Δευτέρα 8 Νοεμβρίου 2010

Σάρωσε τις γαλάζιες ψήφους σε όλη την Κρήτη ο υποψήφιος της Ντόρας!

bakogianni vima.jpg
Το στοίχημα της Κρήτης που φαίνεται να είχε βάλει κέρδισε η Ντόρα Μπακογιάννη στις χθεσινές εκλογές. Συγκεκριμένα ο υποψήφιος που στήριξε στην Περιφέρεια Κρήτης κατάφερε να πλασαριστεί στην δεύτερη θέση, εκτοπίζοντας στην τρίτη θέση τον βουλευτή και υποψήφιο της Νέας Δημοκρατίας Γιάννη Πλακιωτάκη. Ειδικότερα ο κ. Γιαννουλάκης έλαβε ποσοστό 17,6%, ενώ ο κ. Πλακιωτάκης περιορίστηκε στο 14,9%.

Ωστόσο ιδιαίτερη αξία έχουν....
.....τα αποτελέσματα ανα νομό σε σύγκριση με τα ποσοστά που έλαβε η ΝΔ στις προηγούμενες εθνικές εκλογές.

Συγκεκριμένα στο Νομό Χανίων ο κ. Γιαννουλάκης συγκέντρωσε ποσοστό 23,3%, έναντι του κ. Πλακιωτάκη, που κατάφερε έστω και για μια μονάδα να ξεπεράσει το 10% (11,9%), την στιγμή που η ΝΔ στις εθνικές εκλογές του 2009 είχε λάβει 29,7%.

Αντίστοιχα στο Νομό Ηρακλείου ο υποψήφιος της Ντόρας Μπακογιάννη έλαβε 17,6%, έναντι 14,9% του επίσημου υποψηφίου της ΝΔ, ο οποίος δεν κατάφερε να φτάσει το 23,7%, που είχε συγκεντρώσει η ΝΔ στις εθνικές εκλογές.

Στο Νομό Ρεθύμνου ο Δημήτρης Γιαννουλάκης οδήγησε και εκεί την κούρσα των γαλάζιων ψηφοφόρων με 20,5%, έναντι 18,6% του κ. Πλακιωτάκη, την στιγμή που η ΝΔ στις εθνικές εκλογές είχε πάρει το 27,4% των ψηφισάντων.

Μόνο στην εκλογική του περιφέρεια κατάφερε ο κ. Πλακιωτάκης να έρθει πρώτος, συγκεντρώνοντας 24,3%, χωρίς όμως να φτάσει το ποσοστό της ΝΔ (27,5%). Αντίθετα ο κ. Γιανουλάκης έλαβε ποσοστό 14,3%.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου