ευχαριστoύμε για την είσοδο σας

ευχαριστούμε για την είσοδο σας..διαβάστε τα άρθρα μας,γίνετε μέλος στο blog μας,σχολιάστε και προτείνετε το blog σε γνωστούς και φίλους σας..!!
have a nice time...!!! :)

Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2010

Ομερτά και με τους Γιατρούς του Κολωνακίου;

Συγκάλυψη των Μεγαλογιατρών του Κολωνακίου επιχειρεί η κυβέρνηση. Σύμφωνα με πληροφορίες μας, προς το παρόν, η κυβέρνηση αν και είχε σκοπό να συλλάβει για φοροδιαφυγή, για λόγους εντυπώσεων, πέσαν τα απαραίτητα τηλέφωνα και ξεχάσαν τις οποιεσδήποτε "παρεμβάσεις" προς την φοροδιαφυγή των μεγαλογιατρών.
Το κατά Πάγκαλο ΠΑΣΟΚ, των εργατικών συνδικάτων, το ΠΑΣΟΚ της εργατικής τάξης δεν ελέγχει μετά τους μεγαλοδικηγόρους και τους μεγαλογιατρούς. Απομυζά και εξωθεί στα άκρα τις εργατικές και υπαλληλικές τάξεις και δίνει άφεση σοσιαλιστικού τύπου στους φίλους και ημετέρους καλοβολεμένους συντρόφους που τα τρώνε όλοι μαζί και έχουν επί χρόνια καταχρεώσει το κρατικό κορβανά. Και πως να τους πιάσει όταν εκβιάζουν τους ασθενείς τους, ζητώντας τους πολύ μεγαλύτερη πληρωμή για επίσκεψη με απόδειξη από ότι χωρίς. Πως να τους πιάσει όταν τους καλύπτει συνεχώς και εθελοτυφλεί.... Τελικά μετά τη Δικαιοσύνη που είναι τυφλή μόνο μπροστά στους κατέχοντες, τυφλή είναι και το (Πασοκικό και ευκατάστατο)Σώμα Οικονομικών Ελέγχων....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου