ευχαριστoύμε για την είσοδο σας

ευχαριστούμε για την είσοδο σας..διαβάστε τα άρθρα μας,γίνετε μέλος στο blog μας,σχολιάστε και προτείνετε το blog σε γνωστούς και φίλους σας..!!
have a nice time...!!! :)

Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2010

ο Σαμαρας βουλευτης του Πασοκ...??


Στις 27-2- 2004, πριν από έξι μόλις χρόνια, ο στενός συνεργάτης του Σαμαρά και διευθυντής του γραφείου Τύπου της Ν.Δ. (σήμερα) Γιώργος Μουρούτης, αρθρογραφούσε στο επίσημο site (http://www.bulls.gr/) των «Ταύρων» του Στέφανου Μάνου. Μετά την «Πολιτική Άνοιξη» ο κολλητός του προέδρου της Ν.Δ., φαίνεται ότι...
είχε αρχίσει να «βλέπει» το μέλλον μέσα από τους «Ταύρους». Σε ένα από τα post που φιλοξενείται ακόμη και σήμερα στον συγκεκριμένο ιστότοπο ο Μουρούτης απηύθυνε το άκρως αποκαλυπτικό σε όλα τα επίπεδα ερώτημα: «Συμφωνείτε ή όχι με την ανυστερόβουλη στήριξη του κ. Αντώνη Σαμαρά στη Ν.Δ. την ώρα που του προσφέρετο θέση στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ;». Ο σημερινός πρόεδρος της Ν.Δ. σύμφωνα με τον πιο στενό συνεργάτη του, είχε γίνει αποδέκτης προτάσεως να συμπορευτεί με το ΠΑΣΟΚ. Νομίζουμε ότι τα σχόλια περιττεύουν... Το ερώτημα που νυν διευθυντή του γραφείου της Ν.Δ., τα λέει όλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου