ευχαριστoύμε για την είσοδο σας

ευχαριστούμε για την είσοδο σας..διαβάστε τα άρθρα μας,γίνετε μέλος στο blog μας,σχολιάστε και προτείνετε το blog σε γνωστούς και φίλους σας..!!
have a nice time...!!! :)

Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2010

Eκλογες ΟΝΝΕΔ...


Σε λιγο καιρο θα εχουμε νεο προεδρο στην ΟΝΝΕΔ...αρχικα θα σας παρουσιασουμε τους υποψηφιους και καποια στοιχεια τα οποια ισως μερικοι να τα γνωριζετε...αλλα καλο ειναι να ξανακουστουν...!!!Μεχρι στιγμης οι υποψηφιοι αρχηγοι ειναι 3....
Ο Ανδρεας Παπαμιμικος απο την Βορεια Ελλαδα,που φημολογειτα οτι ειναι της Ντορας...αλλα δεν εχει επιβεβαιωθει κατι τετοιο και κατα τις πληροφοριες μας η Ντορα δεν ασχολειται με την ΟΝΝΕΔ αυτη την περιοδο!
Επειτα ο...
Κωστας Χατζης ο οποιος στις εσωκομματικες ειχε στηριξει με νυχια και με δοντια την υποψηφιοτητα του Σαμαρα και εχει παρει το χρισμα απο τον πρωην προεδρο της ΟΝΝΕΔ και νυν ευρωβουλευτη Παπανικολαου! Επισης παρ'ολο που στηριξε τον Σαμαρα και τωρα ο Σαμαρας του το ανταποδιδει...ηθελε να μεινει η εκλογη στο συνεδριο και να τελειωνει εκει το θεμα...αλλα δυστυχως για αυτον...και ευτυχως για την ΟΝΝΕΔ δεν του βγηκε...!Θελει να παει οσο περισσοτερο γινεται παραπισω οι εκλογες(γυρω στις 3 Μαιου...δηλαδη μετα και απο τις φοιτητικες εκλογες...)για να προμοταρει στην βαση οτι εχει την στηριξη του Σαμαρα και το χρισμα απο τον Παπανικολαου....!!
Και τελος,ο Κωνσταντινος Ιωαννου-απο το ΤΟΣΥΝ Μαγουλας που δηλωσε υποψηφιοτητα πριν 1 εβδομαδα περιπου...!!Εχει παρει πολυ ζεστα το θεμα και κανει παρα καλη δουλεια στο χωρο του διαδικτυου....και γενικα ειναι αρκετα δραστηριος!!
Αυτα προς το παρον....επισκεφθειτε και μια καινουρια σελιδα της ΟΝΝΕΔ οπου μπορειτε να κανετε διαολογο την www.openonned.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου