ευχαριστoύμε για την είσοδο σας

ευχαριστούμε για την είσοδο σας..διαβάστε τα άρθρα μας,γίνετε μέλος στο blog μας,σχολιάστε και προτείνετε το blog σε γνωστούς και φίλους σας..!!
have a nice time...!!! :)

Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2010

Nεα υποψηφιότητα και το Πρόγραμμα των Προσυνεδριακών Διαδικασιών....


Το επόμενο Σάββατο 27/02 εγκαινιάζονται οι διαδικασίες στα Ιωάννινα, ενώ στις 28/02 είναι πολύ πιθανόν οι Οννεδίτες να πάνε στη Λάρισα. Στις 06/03 θα γίνει το Προσυνέδριο της Βόρειας Ελλάδας στη Θεσσαλονίκη και στις 07/03 στην Καβάλα. Πολύ έντονα συζητείται το ενδεχόμενο στις 10/03 να........υπάρξει Προσυνέδριο για το Λεκανοπέδιο Αττικής, ενώ σίγουρα ο διάλογος θα συνεχιστεί στις 20/03 στο Ηράκλειο Κρήτης και θα ολοκληρωθεί πιθανόν στις 27/03 στην Πάτρα.
Μέσα από τις Προσυνεδριακές Διαδικασίες δίνεται βήμα στους Υποψηφίους Προέδρους να καταθέσουν το δικό τους πολιτικό στίγμα και να πείσουν τα μέλη της ΟΝΝΕΔ, αλλά και τους νέους ευρύτερα σχετικά με την υποψηφιότητα τους.
Εκτός από τους Παπαμιμίκο,Χατζή,Ιωάννου ανακοινώθηκε και τέταρτη υποψηφιότητα...αυτή του
Αξιώτη Βασίλη: Γόνου εύπορης οικογένειας από τα Βόρεια Προάστεια της Αθήνας και στέλεχος της ΔΑΠ – ΝΔΦΚ Πολιτικών Μηχανικών του ΕΜΠ. Φαίνεται ότι έχει την απόλυτη στήριξη του συστήματος Παπανικολάου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου