ευχαριστoύμε για την είσοδο σας

ευχαριστούμε για την είσοδο σας..διαβάστε τα άρθρα μας,γίνετε μέλος στο blog μας,σχολιάστε και προτείνετε το blog σε γνωστούς και φίλους σας..!!
have a nice time...!!! :)

Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2010

Ζοζε Μπαροζο vs Γιωργου Παπανδρεου

Αιχμηρη η συζητηση μεταξυ του Ελληνα πρωθυπουργου ΓΑΠ και του Προεδρου της Κομισιον Ζοζε Μπαροζο τη περασμενη εβδομαδα...!!Αιτια ηταν τα στοιχεια βεβαιως αν και υπαρχει προ'ι'στορια και απο τις 2 μεριες....
Ο Μπαροζο δεν εχει ξεχασει οτι....το Πασοκ( με δεδομενη την πρεοδρια την Σοσιαλιστικης Διεθνους απο τον ΓΑΠ )ειχε κανει ανοιχτη καμπανια κατα της επανεκλογης του στην Κομισιον το 2009.Αιχμη του δορατος ο Σταυρος Λαμπρινιδης,κατι οχι ασχετο με τη προωθηση Λαμπρινιδη στη θεση του επιτροπου.Ο ΓΑΠ παλι δεν εχει ξεχασει οτι ο Μπαροζο ειχε συνηργησει στην απογραφη του Αλογοσκουφη το 2004(λογω και της καλης σχεσης που ειχε με τον Καραμανλη)ενω το Πασοκ ως αντιπολιτευση τον ειχε προειδοποιησει να μην το κανει...!!
Στην Αθηνα εχουν φθασει και πληροφοριες οτι ο Μπαροζο μιλαει για <<απατη της Ελλαδας>> ενωπιον του Κολλεγιου των Επιτροπων τις τελευταιες εβδομαδες...!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου