ευχαριστoύμε για την είσοδο σας

ευχαριστούμε για την είσοδο σας..διαβάστε τα άρθρα μας,γίνετε μέλος στο blog μας,σχολιάστε και προτείνετε το blog σε γνωστούς και φίλους σας..!!
have a nice time...!!! :)

Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2010

Μια αλλη πτυχη της Κυριακατικης δημοσκοπησης....

Στην τελευταια δημοσκοπηση ηταν αυτονοητη η διαφορα των 16,5% μοναδων μεταξυ του Πασοκ και της "αναγεννημενης" Ν.Δ. ,αλλα η συγκεκριμενη δημοσκοπηση εχει και μια επιπλεον πτυχη που ισως να μην εγινε απο πολλους αντιληπτη...!Αυτη η δευτερη πτυχη εχει να κανει....
οτι παρολου που ο κ. Σαμαρας εχει δωσει μια πατριωτικη στροφη στην Ν.Δ.....ο Λαϊκος Ορθοδοξος Συναγερμος  αυξανει τα υψηλα ποσοστα του(απο 5,63% που ειχε λαβει τον Οκτωβριο σε 6%)!!Με λιγα λογια οσοι εκαναν λογο περι χαρακωσης της Ν.Δ. εχουν δικιο μεχρι στιγμης(αν και δινουμε 1 ελαφρυντικο στην Νεα Ρηγιλλης επειδη ειναι ακομα λιγο νωρις)!!Ο Σαμαρας περιχαρακωνει την Ν.Δ. και την βυθιζει ακομα πιο κατω....αδυνατει να εκπροσωπησει ενα ευρυτερο κοινο της Ν.Δ. και απο τα δεξια που ηταν το μεγαλο του "ατου"....!!Κυριε Σαμαρα πως θα καταφερετε να πεισειτε τους πιο φιλελευθερους που δεν θελουν να εχουν την ταμπελα του "δεξιου" αφου εδω καλα καλα δεν μπορειτε να πεισετε ουτε τους δεξιους???
Δυσκολο το μελλον σας και αμφιβολλο....!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου