ευχαριστoύμε για την είσοδο σας

ευχαριστούμε για την είσοδο σας..διαβάστε τα άρθρα μας,γίνετε μέλος στο blog μας,σχολιάστε και προτείνετε το blog σε γνωστούς και φίλους σας..!!
have a nice time...!!! :)

Παρασκευή 5 Μαρτίου 2010

Επεισόδια στη διαδήλωση

trauma.jpg
Επίθεση από ομάδα συγκεντρωμένων δέχθηκε το μεσημέρι στο Σύνταγμα ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ Γιάννης Παναγόπουλος, στη διάρκεια της διαδήλωσης της Συνομοσπονδίας κατά των μέτρων της κυβέρνησης για την οικονομία.Σύμφωνα με πληροφορίες.....
....ο κ. Παναγόπουλος τραυματίστηκε και κατέφυγε αρχικά στον προαύλιο χώρο της Βουλής και στη συνέχεια στο ιατρείο, από όπου έσπευσε να τον παραλάβει ασθενοφόρο. Ο Γ.Παναγόπουλος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός».Αρχικά ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ δέχθηκε επίθεση με νερό και γιαούρτια την ώρα που ετοιμαζόταν να απευθυνθεί στους συγκεντρωμένους. Ακολούθησε συμπλοκή και ο προπηλακισμός του.Κατά τα επεισόδια δύσπνοια αισθάνθηκε από τα δακρυγόνα της Αστυνομίας ο Μανώλης Γλέζος που βρισκόταν στη διαδήλωση, στην οδό Πανεπιστημίου. Παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε στον «Ευαγγελισμό».Κατά τη διάρκεια της έντασης οι εύζωνοι στον Αγνωστο Στρατιώτη έλαβαν εντολή να απομακρυνθούν από τα φυλάκια και επέστρεψαν λίγη ώρα αργότερα. Αργότερα επεισόδια μεταξύ ομάδας κουκουλοφόρων και της Αστυνομίας σημειώθηκαν στη διασταύρωση των οδών Πανεπιστημίου και Πεσμαζόγλου, έξω από το Συμβούλιο της Επικρατείας. Σύμφωνα με πληροφορίες, τραυματίστηκε ένας αστυνομικός από κομμάτι μάρμαρου που δέχθηκε. Η πορεία κατευθύνθηκε προς το υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου