ευχαριστoύμε για την είσοδο σας

ευχαριστούμε για την είσοδο σας..διαβάστε τα άρθρα μας,γίνετε μέλος στο blog μας,σχολιάστε και προτείνετε το blog σε γνωστούς και φίλους σας..!!
have a nice time...!!! :)

Δευτέρα 8 Μαρτίου 2010

Ποιος μπορει να συγκριθει μαζι της???


Πολύ καλή η Ντόρα στη συνέντευξη στο Νίκο Χατζηνικολάου. Ειλικρινής στις απαντήσεις της ακόμα και στις πολύ δύσκολες ερωτήσεις που της τέθηκαν π.χ. από τον Α. Δελατόλλα. Η Ντόρα εμφανίστηκε απενοχοποιημένη από τις κατηγορίες που της προσάπτουν, κυρίως εσωκομματικοί μυστικοσύμβουλοι. Παραδέχτηκε ότι.....
.....στήριξε τον Κώστα Καραμανλή παραδεχόμενη αφοπλιστικά ότι το «πλήρωσε ακριβά». Όπως επίσης παραδέχτηκε ότι έγιναν πολλά λάθη από την δική της πλευρά στις εσωκομματικές εκλογές, κάνοντας αυτοκριτική στις πρόσφατες επιλογές της. H αυτοκριτική είναι το στοιχείο που απουσιάζει τα τελευταία χρόνια από την πολιτική πρακτική στην Ελλάδα! Και από πλευράς ΠΑΣΟΚ και φυσικά από πλευράς ΝΔ!
  
Σωστή πατριώτισσα η Ντόρα! Και δεν πιάνεται κορόιδο όπως ο Γιωργάκης....στο Χατζηνικολάου απάντησε στις κακόγουστες "προτάσεις" κάποιων Γερμανών να πουλήσει η Ελλάδα νησιά της για να... ξεχρεώσει!!! Και αντιπρότεινε στους Βερολινέζους να πουλήσουν και αυτοί την Πύλη του Βραδεμβούργου για να ξεχρεώσουν τον υπό πτώχευση δήμο τους...
Ταυτόχρονα δήλωσε αγανακτισμένη ως Ελληνίδα και πρώην Υπουργός Εξωτερικών για τις συκοφαντικές επιθέσεις κατά της πατρίδας μας.
     Ας ελπίσουμε αύριο η Ρηγίλλης να μην ζητήσει τα ρέστα που έδωσε συνεντευξη η Ντόρα χωρίς να κάνει αίτηση με χαρτόσημο των 5 euro όπως χαρακτηριστικά ανέφερε και η ίδια....!!!

1 σχόλιο:

Δημοσίευση σχολίου