ευχαριστoύμε για την είσοδο σας

ευχαριστούμε για την είσοδο σας..διαβάστε τα άρθρα μας,γίνετε μέλος στο blog μας,σχολιάστε και προτείνετε το blog σε γνωστούς και φίλους σας..!!
have a nice time...!!! :)

Κυριακή 7 Μαρτίου 2010

To όραμα της ΟΝΝΕΔ από www.openonned.gr

Το όραμα που πρέπει να έχει ο νέος πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ ώστε να κάνουμε την μεγαλύτερη πολιτική νεολαία της Ελλάδας ακόμα πιο ισχυρή και πιο δυνατή είναι η ιδέα της ανοιχτής οργάνωσης. Ήδη έχει γίνει η αρχή με το....
.....άνοιγμα στην βάση για την εκλογή του προέδρου μας. Δεν είναι δυνατόν μέχρι τώρα να μην γίνονταν εγγραφές στα τοπικά γραφεία της ΟΝΝΕΔ, να τις κρατάνε κλειστές και να έρχονται σε επαφή με τον κόσμο μόνο σε περιόδους εκλογών. Δυστυχώς όμως αυτό επικρατούσε στις περισσότερες τοπικές στην Ελλάδα. Υπήρχαν αποκλεισμοί και νοοτροπίες των υμετέρων.

Το πολιτικό σύστημα έχει ήδη απαξιωθεί πολύ με τις πράξεις των περισσοτέρων πολιτικών προσώπων και η νεολαία δικαίως έχει αποτραβηχτεί. Γι αυτό το λόγο πρέπει εμείς να πάμε στην νεολαία και όχι να περιμένουμε να έρθει αυτή σε εμάς. Όποιος έχει πρωτοποριακές, νεανικές απόψεις αυτός πρέπει να διακριθεί και όχι αυτός του συστήματος. Αυτή η στάση πρέπει να αλλάξει.

Γιατί θέλουμε να δώσουμε την ευκαιρία σε νέους ανθρώπους, χωρίς δεσμεύσεις,  που δεν υπολογίζουν σε κανένα πολιτικό κόστος να εκφραστούν. Γιατί μόνο με αρωγούς όλους εμάς θα  μπορέσουμε να πετύχουμε αυτό που σήμερα φαντάζει ακατόρθωτο. Δεν μπορούμε να θέλουμε να εκφράζουμε την φιλελεύθερη νεολαία όταν έχουμε απόψεις κλειστών διαδικασιών. Η ΟΝΝΕΔ πρέπει να ανοίξει, να γίνει πιο προσιτή στους νέους και να τους προσεγγίζει από μόνη της. Η ΟΝΝΕΔ πρέπει να αγωνίζεται για την κοινωνία. Πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά, το μέλλον ανήκει σε εμάς!! Το μέλλον είμαστε εμείς! Το μέλλον το έχουμε στα χέρια μας. Στις 18 Απριλίου παίρνουμε απόφαση ευθύνης!! Έλα και συ για μία Νέα ΟΝΝΕΔ.


ΠΗΓΗ: http://www.openonned.gr/2010/03/07/%CF%80%CE%BF%CE%B9%CE%BF-%CF%80%CF%81%CE%AD%CF%80%CE%B5%CE%B9-%CE%BD%CE%B1-%CE%B5%CE%AF%CE%BD%CE%B1%CE%B9-%CF%84%CE%BF-%CF%8C%CF%81%CE%B1%CE%BC%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%BF%CE%BD%CE%BD%CE%B5%CE%B4/?utm_source=feedburner&utm_medium=twitter&utm_campaign=Feed%3A+openonned+%28%CE%91%CE%BD%CE%BF%CE%B9%CE%BA%CF%84%CE%AE+%CE%9F%CE%9D%CE%9D%CE%95%CE%94%29&utm_content=FaceBook

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου