ευχαριστoύμε για την είσοδο σας

ευχαριστούμε για την είσοδο σας..διαβάστε τα άρθρα μας,γίνετε μέλος στο blog μας,σχολιάστε και προτείνετε το blog σε γνωστούς και φίλους σας..!!
have a nice time...!!! :)

Παρασκευή 5 Μαρτίου 2010

Μέρκελ: "Θα πρέπει να σταθούμε στο πλευρό της Ελλάδας."

Το Βερολίνο και η Αθήνα θα πρέπει να αποφύγουν τα αρνητικά σχόλια καθώς θα συνεργάζονται για την επίλυση του δημοσιονομικού προβλήματος, δήλωσε σήμερα η Γερμανίδα καγκελάριος Ανγκελα Μέρκελ, όπως μεταδίδει το Dow Jones Newswires.

"Θα πρέπει να ...
...

σταθούμε στο πλευρό της Ελλάδας και να μην ενθαρρύνουμε τις επιπλοκές", δήλωσε η Μέρκελ μιλώντας σε επιχειρηματικό συνέδριο στο Μόναχο.

Σημείωσε ότι η συνάντηση της με τον Έλληνα πρωθυπουργό θα επικεντρωθεί στην "ενίσχυση της συνεργασίας" των δύο χωρών. "Θα είναι μια ενδιαφέρουσα συζήτηση, αλλά με φιλικό τόνο", δήλωσε η Μέρκελ.

Σημείωσε ταυτόχρονα ότι το ελληνικό δημοσιονομικό πρόγραμμα θα πρέπει να εξεταστεί από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο. "Και οι τρεις οργανισμοί έχουν δηλώσει ότι το δημοσιονομικό πρόγραμμα αποτελεί ένα σημαντικό βήμα, κάτι που αναγνωρίζουμε και εμείς", δήλωσε η Μέρκελ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου