ευχαριστoύμε για την είσοδο σας

ευχαριστούμε για την είσοδο σας..διαβάστε τα άρθρα μας,γίνετε μέλος στο blog μας,σχολιάστε και προτείνετε το blog σε γνωστούς και φίλους σας..!!
have a nice time...!!! :)

Κυριακή 14 Μαρτίου 2010

To συνέδριο της ΟΝΝΕΔ στην Αθήνα...

1481917.jpg
    Ένταση είχαμε λίγο πριν την έλευση του Αντώνη Σαμαρά στο Συνέδριο της ΟΝΝΕΔ. Οπαδοί των Παπαμιμίκου και Χατζή, πιάστηκαν στην κυριολεξία στα χέρια. Κάποια στιγμή ένας θερμοκέφαλος σήκωσε μια καρέκλα και την εκτόξευσε προς το μέρος ενός ΟΝΝΕΔίτη. Ο τελευταίος τραυματίστηκε ελαφρά στο κεφάλι.
Κι ενώ τα πνεύματα κατευνάστηκαν έγινε η έκπληξη...
....ο Ιωάννου, ο τέταρτος υποψήφιος, ανακοίνωσε ότι στηρίζει την υποψηφιότητα Αξιώτη και δεν μαζεύει υπογραφές για να καταθέσει δική του.    
Το σκηνικό έχει αλλάξει όπως δείχνουν και οι αντιδράσεις του "κοινού" των άλλων δύο υποψηφίων, οι οποίοι ενώ είχαν αντιπαράθεση συνθηματών τώρα μοιάζουν να έχουν παγώσει περιμένοντας την αντίδραση των Παπαμιμίκου και Χατζή εμπρός στην νέα δυναμική που απέκτησε ο Αξιώτης.
      Το παρόν στο Συνέδριο της ΟΝΝΕΔ έδωσε μεταξύ των άλλων και ο Γιώργος Βουλγαράκης. Μπαίνοντας στην αίθουσα χειροκροτήθηκε από αρκετούς νεολαίους επιβεβαιώνοντας την φήμη που τον θέλει να διατηρεί μεγάλο μερίδιο «μετοχών» στην γαλάζια νεολαία. Μόλις τελείωσε η ομιλία του Σαμαρά, ο πρώην υπουργός αποχώρησε από το ΣΕΦ. Προηγουμένως, είχε ακούσει από τον πρόεδρο της Ν.Δ. να λέει ότι: «όσοι πρόσβαλαν τον ελληνικό λαό δεν έχουν θέση στο κόμμα μας».
      Κατά την διάρκεια της ομιλίας του στο Συνέδριο της ΟΝΝΕΔ ο πρόεδρος της Ν.Δ. Αντώνης Σαμαράς, υποστήριξε μεταξύ των άλλων ότι μετά την συντριβή στις πρόσφατες εκλογές, η Ν.Δ. έκανε την αυτοκριτική της. Με κάτι τέτοια ανοίγει όλο και περισσότερο η ψαλίδα υπέρ του ΠΑΣΟΚ. Ο Σαμαράς πρέπει να καταλάβει ότι ο κόσμος δεν πρόκειται να εμπιστευτεί ξανά την Ν.Δ. επειδή θ' αλλάξει κτήριο ή site. Θέλει να δει «αίμα» και σκληρή αυτοκριτική. Και, μέχρι στιγμής δεν το βλέπει. «Το Κόμμα μας συνέρχεται από μια πρόσφατη βαριά ήττα. Σε μια εποχή που η Ελλάδα δοκιμάζεται από μια πρωτοφανή κρίση - Οικονομική και Κοινωνική - είδαμε τα λάθη μας, κάναμε την αυτοκριτική μας.» υποστήριξε ο Σαμαράς και πρόσθεσε: « Θα κάνουμε και την αυτοκάθαρσή μας! Όσοι με την συμπεριφορά τους προσέβαλαν τον ελληνικό λαό και το φιλότιμό του, δεν έχουν θέση στο κόμμα μας».
      Τέρμα,όμως, στα όνειρα των υπολοίπων έβαλε σήμερα από το ΣΕΦ ο Ανδρέας Παπαμιμίκος. Με πολύ δυνατή παρουσία και με ξεκάθαρο πολιτικό λόγο ξεσήκωσε τους Οννεδίτες οι οποίοι δεν σταμάτησαν ούτε λεπτό να τον χειροκροτούν, φωνάζοντας ρυθμικά το όνομα του.Η ατμόσφαιρα που είχαν δημιουργήσει οι υποστηρικτές του Ανδρέα Παπαμιμίκου ήταν τόσο εντυπωσιακή που μέσα στα συντονισμένα χειροκροτήματα τους, ακόμα και ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνης Σαμαράς, παρασύρθηκε αρχίζοντας και αυτός να χειροκροτεί ρυθμικά.Στο Πολιτικό κομμάτι, και σε επίπεδο θέσεων ξεχώρισε ο Ανδρέας. Μιλώντας για Όραμα, ξεκαθάρισε ότι η νέα ΟΝΝΕΔ θα είναι η Οργάνωση που θα κερδίσει το στοίχημα του μέλλοντος. Βασισμένοι στο τρίπτυχο «Περισσότερη Δημοκρατία – Περισσότερη Αξιοκρατία – Περισσότερη Συμμετοχή».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου