ευχαριστoύμε για την είσοδο σας

ευχαριστούμε για την είσοδο σας..διαβάστε τα άρθρα μας,γίνετε μέλος στο blog μας,σχολιάστε και προτείνετε το blog σε γνωστούς και φίλους σας..!!
have a nice time...!!! :)

Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2010

Πεταλωτής: "Κούρασε ο Σαμαράς"

petalotis.jpg
Την άποψη πως η αντιμνημονιακή πολιτική του Αντώνη Σαμαρά έχει κουράσει, εξέφρασε ο Γιώργος Πεταλωτής, ο οποίος τόνισε πως η....
....πραγματικότητα ξεπερνά τον αρχηγό της ΝΔ.«Αποδεικνύεται, για μια ακόμη φορά, πως η πραγματικότητα έχει προ πολλού ξεπεράσει τον κ. Σαμαρά και τη Ν.Δ», αναφέρει στην σχετική δήλωσή του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος και προσθέτει: «Η παράταξη που μας έφερε στο χείλος της καταστροφής και μετά λιποτάκτησε, προσπαθεί μάταια να αποδείξει στους πολίτες ότι διαθέτει εναλλακτική πρόταση εξόδου από την κρίση. Αδυνατεί να αντιληφθεί τα προστάγματα των καιρών και τη βούληση των πολιτών».
Ο Πεταλωτής, επισημαίνει επίσης ότι η αντιμνημονιακή ρητορική και οι «μαγικές λύσεις» έχουν κουράσει, ενώ προκαλεί τον αρχηγό της ΝΔ να πει δημοσίως «τι του απαντάνε οι διεθνείς συνομιλητές του, όταν τους παρουσιάζει τη μαγική του συνταγή εξάλειψης των ελλειμμάτων». «Οι πολίτες και η κυβέρνηση προχωρούν στο μέλλον. Ένα μέλλον που δημιουργούμε μαζί, αντιμετωπίζοντας, χωρίς φόβο, όλα μας τα προβλήματα με σκοπό την ταχύτερη δυνατή έξοδο της χώρας από την κρίση. Σε αυτή την πορεία καλούμε όλους όσους μπορούν και θέλουν, να συμβάλλουν δημιουργικά», καταλήγει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου