ευχαριστoύμε για την είσοδο σας

ευχαριστούμε για την είσοδο σας..διαβάστε τα άρθρα μας,γίνετε μέλος στο blog μας,σχολιάστε και προτείνετε το blog σε γνωστούς και φίλους σας..!!
have a nice time...!!! :)

Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2010

Αλλαγή στρατηγικής στη ΝΔ ζητούν Αβραμόπουλος-Δήμας.



DIMAS.jpg
Σύμφωνα με πληροφορίες, τη διαφωνία τους για την επιλογή του προέδρου της ΝΔ να επικεντρώσει όλο τον προεκλογικό του λόγο στο.....
....μνημόνιο εξέφρασαν σε διαφορετικό χρόνο και οι δύο αντιπρόεδροι του κόμματος κ. Αβραμόπουλος και Δήμας..
Καταθέτοντας μάλιστα και εισηγήσεις για «στροφή» από την αντιμνημονιακή τακτική, προς τον κ. Σαμαρά.
Τα δύο αυτά κορυφαία στελέχη, αν και δεν συμπίπτουν πάντοτε στις εκτιμήσεις τους, αυτή τη φορά κατέθεσαν πανομοιότυπες απόψεις.
Ο κ. Αβραμόπουλος, ο οποίος διαχρονικά βρισκόταν πιο κοντά στην Κεντροδεξιά παρά στη λεγόμενη «λαϊκή Δεξιά», ήταν παρά πολύ προσεκτικός στις δημόσιες τοποθετήσεις του κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου και δεν ήταν λίγες οι φορές που διαφοροποιήθηκε από την επίσημη «γραμμή» της Ρηγίλλης.
Θεωρεί ότι η ΝΔ είναι ένα κατεξοχήν φιλελεύθερο - ευρωπαϊκό κόμμα και πως η λυσσαλέα επίθεση που εξαπέλυσε το κόμμα του στο μνημόνιο δεν ωφέλησε.
Επίσης εκτιμά ότι έφερε σε δύσκολη θέση και τον ίδιο, που διατηρεί στο ακέραιο τις επαφές του στην Ευρώπη, αλλά και τον κ. Σαμαρά στο επίπεδο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος.
Ο κ. Δήμας, από την πλευρά του, οποίος έχει αποκομίσει σημαντικές εμπειρίες από τη θητεία του στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή, επέλεξε συνειδητά να μην εμπλακεί στη «μάχη» κατά του μνημονίου.
Σύμφωνα δε με ορισμένες πληροφορίες, είχε εγκαίρως επισημάνει ότι αυτή η «γραμμή» δεν θα καταλήξει πουθενά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου